Inschrijven
Downloads
/>
Home
Contact
//

Chantalle Brankaert- Suijkerbuijk

Mijn naam is Chantalle Brankaert- Suijkerbuijk en ik ben 34 jaar. Samen met mijn man Johan en onze twee kinderen Daan(4) en Fenna(2) woon ik in Buchten.  Zowel  Daan als Fenna zijn vanaf 4 maanden elke woensdag en vrijdag met veel plezier naar de opvang gegaan. Ze vonden en vinden het leuk om met andere kinderen te spelen en ook de Juffies worden elke keer vrolijk begroet. Thuis vertelde Daan altijd enthousiast over de gebeurtenissen van de dag  bij “Jippie de Pippie” en nu kwebbelt Fenna over haar speelavonturen bij “Allerleefste”!

Naast dat ik mamma ben, werk ik sinds 2005 als leerkracht op de Parkschool. Dit is een school voor Zeer Moeilijk Lerende Kinderen. Van dinsdag t/m vrijdag ben ik de leerkracht van VSO 4 van de Parkschool in Limbricht. Er werd me gevraagd eens na te denken om eventueel aan te sluiten bij de oudercommissie. Omdat ik hier niet meteen antwoord op kon geven, maar ik wel meer betrokken wil zijn bij de opvang van mijn kinderen, besloot ik om een vergadering te bezoeken. Tijdens deze vergadering heb ik besloten om lid te worden. Ik vind het belangrijk dat de kwaliteit van de opvang bewaakt wordt en dat eventuele knelpunten met directie besproken kunnen worden. Samen bouwen aan een goede opvang waar kinderen graag naar toe (blijven) komen!