Inschrijven
Downloads
/>
Home
Contact
//

Debby Cremers-Coumans (secretaris)

Mijn naam is Debby Cremers-Coumans (secretaris)

Ik ben 35 jaar en woon met mijn man Jeroen, Ella (3) en Jarno (1) in Buchten. Onze kinderen gaan al vanaf 4 maanden oud voor gemiddeld 2 dagen per week naar deze opvang. Ze gaan heel graag en leren enorm van de omgang met alle kinderen en lieve juffies. We hebben om de volgende redenen voor deze opvang gekozen:
-kleinschalig;
-redelijk vast team;
-dichtbij (dorp-/buurtbetrokkenheid);
-mooie, ruime locatie.
Het moederschap combineer ik sinds september 2014 met een parttime-baan bij Orbis Medisch en Zorgconcern, als controller. Aangezien de oudercommissie zwaar is uitgedund en ik me ook meer betrokken wil voelen bij het reilen en zeilen van deze opvang, heb ik mij in de zomer van 2014 opgegeven voor de oudercommissie. De oudercommissie behartigt de belangen van alle ouders van de kinderen op de opvang. Hiernaast bewaakt en bevordert de commissie de kwaliteit van de opvang door het geven van (on)gevraagd advies aan de directie. Het is daarom belangrijk dat de commissie groeit zodat meer diversiteit ontstaat!