Inschrijven
Downloads
/>
Home
Contact
//

Oudercommissie

We stellen met trots onze nieuwe oudercommissie aan u voor:
Oudercommissie Allerleefste Kinderopvang:

SHARI SCHIEPERS
Voorzitter
Ik ben Shari Schiepers-Wasker en sinds kort mag ik me voorzitster noemen van de oudercommissie bij KDV Allerleefste alwaar ik sinds 2019 lid van ben. Sinds 2016 ben ik het mooie Buchten komen wonen met mijn man Stephan en dochters Djenna en Djayda. Mijn tijd wordt “opgeslokt “ door mijn gezin (incl onze doodle bumper) en mijn dagbesteding Lekker Eigewies in Nieuwstadt die ik sinds 2017 ben begonnen voor jongeren met een beperking en waar ik met veel plezier de week voor klaar sta.

CELINE SIJBEN
Secretaris
Hoi allemaal! Mijn naam is Celine Gerrits-Sijben en ik ben sinds kort de secretaris van de oudercommissie van Allerleefste. Ik ben 31 jaar en woon samen met mijn man Jos en dochtertjes Emily (2,5) en Milou (4mnd) in Born sinds 2015. Ik werk nu 5 jaar bij de Klinische Genetica in Maastricht, waarschijnlijk is jullie NIPT test wel bij ons langsgekomen :-). De oudercommissie zag ik als een leuke nieuwe uitdaging, die ik graag aan wil gaan

LINDA GEURTEN
Penningmeester
Hoi! Mijn naam is Linda Geurten, 33 jaar. Nathan (3 jaar) en Trevor (1 jaar) zijn mijn jongens en samen met mijn man Bart wonen wij in Holtum. Ik sport graag en vind het leuk om met het gezin op pad te gaan. Sinds mei 2022 ben ik lid van de oudercommissie om belangen te behartigen van ouders en kinderen. Daarnaast draag ik graag een steentje bij aan het organiseren van activiteiten voor de kids en hun ouders.

VERA FRIJNS
Mijn naam is Vera Frijns, ik ben 33 jaar oud en de mama van Sverre (2 jaar).
In 2021 ben ik lid geworden van de oudercommissie om een verbinding te zijn tussen Allerleefste en andere ouders. Ik hou van knustelen, koken en leuke dingen doen met mijn
gezin.

Wij als oudercommissie bieden een helpende hand bij het organiseren van activiteiten en ondersteunen bij speciale gelegenheden. Wij horen graag van jullie hoe Allerleefste kinderopvang ervaren wordt. Heb je als ouder interesse in het vertegenwoordigen van de groep ouders van kinderen die Allerleefste bezoeken, dan kun je je aanmelden voor de oudercommissie via oudercommissie.allerleefste@gmail.com

Voor en door ouders

De oudercommissie komt verschillende keren per jaar bij elkaar om met elkaar te vergaderen en om beleidszaken door te spreken met de directie van Allerleefste.

Contact met de oudercommissie

Heb je als ouder ideeën voor de opvang of loop je als ouder tegen bepaalde zaken aan die alle ouders aangaan, dan kun je hiermee terecht bij de oudercommissie. Ouders die vragen of opmerkingen hebben over zaken die specifiek betrekking hebben op hun eigen situatie kunnen in eerste instantie terecht bij de medewerkers en directie van Allerleefste.

Ouders kunnen via de mail contact opnemen met de leden van de oudercommissie: oudercommissie.allerleefste@gmail.com. De oudercommissie zal proberen om zo spoedig te reageren.

Aanmelden voor de oudercommissie

Heb je als ouder interesse in het vertegenwoordigen van de groep ouders van kinderen die Allerleefste bezoeken, dan kun je je aanmelden voor de oudercommissie via bovenstaand mailadres.