Inschrijven
Downloads
/>
Home
Contact
//

Sandra Demandt-Offermans (voorzitter)

Mijn naam is Sandra Demandt-Offermans (voorzitter)

Ik ben 33 jaar, getrouwd met Denny en mama van Stella (2,5 jaar) en Joris (3 maanden). Stella gaat sinds vorig jaar september naar Allerleefste en Joris nu sinds kort ook. Ze hebben het er erg naar hun zin. Stella vertelt volop over wat ze allemaal voor leuke dingen doet samen met de andere kindjes en Joris krijg ik altijd weer lachend terug in mijn armen als ik ze kom ophalen.
Naast het ‘mama zijn’ ben ik Adviseur Wijkontwikkeling bij Wonen Limburg (woningcorporatie). Vanaf oktober werk ik in deze functie 28 uur zodat ik ook voldoende tijd met Stella en Joris kan doorbrengen en volop van deze mooie tijd kan genieten.Begin dit jaar ben ik gevraagd om lid te worden van de oudercommissie omdat de commissie ook toen al onderbezet was. Hier heb ik eigenlijk direct ja tegen gezegd omdat ik het belangrijk vind op de hoogte te blijven van alle ontwikkelingen binnen Allerleefste en ik hiermee (hopelijk snel met nog meer ouders) de ouderbetrokkenheid kan vergroten.
Lijkt het je als ouder nu leuk om ook een bijdrage te leveren aan de oudercommissie, schroom dan niet! Wij zijn als commissie nog steeds op zoek naar versterking. We komen +/- 4 keer per jaar bij elkaar om mee te denken met het kinderdagverblijf. En naast beleidszaken, houden we ons o.a. bezig met de Sinterklaasviering en overige activiteiten, dus absoluut geen saaie bijeenkomsten, maar informatie afgewisseld met activiteiten.Twijfel niet langer, en wordt lid. Voor meer informatie of aanmeldingen, neem contact op via het contactformulier. Je kunt het formulier ook gebruiken om onderwerpen voor de eerstkomende vergadering aan te leveren. Wil je een keer een vergadering bijwonen? Laat het ons dan weten.